InkomenMiddelen.nl

Privacybeleid

Inleiding

Via InkomenMiddelen.nl kun je berekenen of je in aanmerking komt voor een belastingteruggaaf en vervolgens automatisch een verzoekschrift laten opstellen. Je dient hiervoor een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Hier wordt uitgelegd waar deze informatie precies voor gebruikt wordt.

Gegevensinvoer

Je hebt geen melding zien langskomen voor het accepteren van cookies. Dat klopt! Bij het ontwerp van deze website is bewust gekozen om geen gebruik te maken van gegevens die onnodig op je apparaat blijven rondzwerven. Wel worden alle ingevoerde gegevens en het gebruik van knoppen in een lokale sessie op jouw apparaat bijgehouden. Deze sessie bewaart de invoer uit eerdere stappen, zodat je niet alles opnieuw hoeft in te vullen als je naar de vorige stap navigeert. De sessie stopt automatisch wanneer je jouw browser afsluit.

Ingevoerde gegevens worden op geen enkele wijze in een centraal bestand of centrale database opgeslagen. Deze persoonlijke informatie is daarmee ontoegankelijk op de server van InkomenMiddelen.nl en is daarmee ook niet beschikbaar voor derden.

Gebruikersstatistieken

Deze website wordt gehost door Strato. Bezoekersaantallen worden enkel gemonitord via de standaard tooling van deze webhost. Daartoe worden een aantal basisgegevens opgeslagen en inzichtelijk gemaakt, waaronder je IP-adres en browserversie.

Advertenties

De advertenties op deze website worden aangeboden door Google AdSense. InkomenMiddelen.nl krijgt een kleine bijdrage als je op een advertentie klikt. Google ontvangt inkomsten van de adverteerders, maar verzamelt daarnaast ook informatie over je browsegedrag en profiel. Hiervoor worden tracking cookies gebruikt. Hierin wordt echter geen informatie opgeslagen die je zelf op deze website hebt ingevoerd. Je profiel wordt gebruikt om gepersonaliseerde advertenties aan te bieden. Bezoek https://adssettings.google.com/authenticated om gepersonaliseerde advertenties uit te schakelen. Bezoek https://policies.google.com/technologies/ads voor meer informatie over het privacybeleid van Google AdSense.

Contact

Indien je nog vragen hebt over dit privacybeleid, kun je per e-mail contact opnemen met privacy@inkomenmiddelen.nl.

Wijzigingen

Dit privacybeleid kan worden gewijzigd. Deze versie dateert van 3 mei 2018.